"Uz svečana jela uvijek idu fina vina": Kako je Mario Mihelj spojio naizgled nespojivo i koja vina odabrati za blagdanski stol

Podijeli
  • Kako je Mario Mihelj spojio naizgled nespojivo i koja vina odabrati za blagdanski stol Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Kako je Mario Mihelj spojio naizgled nespojivo i koja vina odabrati za blagdanski stol Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Kako je Mario Mihelj spojio naizgled nespojivo i koja vina odabrati za blagdanski stol Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Kako je Mario Mihelj spojio naizgled nespojivo i koja vina odabrati za blagdanski stol Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Kako je Mario Mihelj spojio naizgled nespojivo i koja vina odabrati za blagdanski stol Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Božićna radionica by Mario Mihelj Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Božićna radionica by Mario Mihelj Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Škola kuhanja

    Mirisan, domaći, s hrskavom koricom: Mario Mihelj savjetuje kako najlakše napraviti kruh

    + 23 + 23 + 23

    Pokrovitelji Cekin i Badel 1862

    Na božićnoj radionici s chefom Marijem Miheljom polaznici su naučili zanimljive kulinarske tehnike i kreirali jelo idealno za blagdanska druženja

    + 4 + 4 + 4

    Više para nego muzike

    Ne isplate se? Namirnice za koje hrvatski chefovi tvrde da su precijenjene

1/7

close