Bili smo u najboljem restoranu na svijetu: Ekskluzivni intervju s genijalcem koji stoji iza Mirazura
Podijeli
Mirazur - 25
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 4
Foto: Mirazur
Mirazur - 10
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 9
Foto: Nicolas Lobbestael
Mirazur - 8
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 12
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 11
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 3
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 2
Foto: Nicolas Lobbestael
Mirazur - 5
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 6
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 2
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 9
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 32
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 31
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 30
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 29
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 28
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 27
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 26
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 24
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 23
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 22
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 21
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 19
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 18
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 17
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 15
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 14
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 13
Foto: Ivan Kaštelan
Mauro i Ivan
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 12
Foto: Mirazur
Mirazur - 11
Foto: Mirazur
Mirazur - 10
Foto: Nicolas Lobbestael
Mirazur - 7
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 8
Foto: Nicolas Lobbestael
Mirazur - 7
Foto: Matteo Carassale
Mirazur - 6
Foto: Nicolas Lobbestael
Mirazur - 5
Foto: Nicolas Lobbestael
Mirazur - 16
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 4
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 3
Foto: Matteo Carassale
Pogledaj
i ovo
+
15
+
15
+
15
Konceptualni meni
Bar&Ton: Novi restoran i bar Marina Medaka koji bi mogao postati omiljeno mjesto za izlaske u Novom Zagrebu
+
3
+
3
+
3
Posebno iskustvo
Večera u zagrebačkom restoranu nakon koje se osjećate kao nakon četveroručne masaže – savršeno opušteno
+
8
+
8
+
8
Kamo na ručak
Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou
1
/
42