Tihomir Krklec: Koja je tajna hrskavog gratiniranog krumpira i najprozračnije tempure?
Podijeli
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 5
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 3
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 1
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 2
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 4
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 6
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
23
+
23
+
23
Pokrovitelj Jamnica
Trik chefa Stjepana Vukadina: Kako u nekoliko sekundi napraviti hrskavu komponentu koja čini skoro svako jelo zanimljivijim
+
6
+
6
+
6
Mljac!
Najfiniji umak od gljiva: Savjeti uz koje će svaki puta ispasti savršeno kremast i pun okusa
+
0
+
0
+
0
Škola kuhanja
Detalji koji čine razliku: Kako ispeći krumpir kao u najboljem restoranu
1
/
6