Tihomir Krklec: Koja je tajna hrskavog gratiniranog krumpira i najprozračnije tempure?

Podijeli
  • Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 5 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 3 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 1 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 2 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 4 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 6 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Sezonsko voće

    Jeste li znali? 7 razloga zašto bismo češće trebali jesti šljive

    + 23 + 23 + 23

    Pokrovitelj Jamnica

    Trik chefa Stjepana Vukadina: Kako u nekoliko sekundi napraviti hrskavu komponentu koja čini skoro svako jelo zanimljivijim

    + 7 + 7 + 7

    Spud Bud

    Hit-krumpiri zbog kojih se čekalo u ogromnim redovima na Dolcu sele se na more

1/6

close