Restoran s Krka otkrio nam je super trikove za najsočniju, najmekšu i najslasniju janjetinu!
Podijeli
Tajne dobre janjetine - 1
Foto: Renato Antolović/Kurti
Tajne dobre janjetine - 2
Foto: Renato Antolović/Kurti
Tajne dobre janjetine - 3
Foto: Renato Antolović/Kurti
Tajne dobre janjetine - 4
Foto: Renato Antolović/Kurti
Tajne dobre janjetine - 5
Foto: Renato Antolović/Kurti
Pogledaj
i ovo
+
9
+
9
+
9
Ponos Baške
Oprez, izaziva zazubice: Crna ovca zove na janjetinu, vino i koncerte ovog vikenda na Krku
+
12
+
12
+
12
"Nikad ne bih rekla da ovo nije meso"
Jeli smo u prvoj vegetarijanskoj pizzeriji u Zagrebu i jako se iznenadili
+
8
+
8
+
8
Vrata Bilogore
Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"
1
/
5