Restoran s Krka otkrio nam je super trikove za najsočniju, najmekšu i najslasniju janjetinu!

Podijeli
  • Tajne dobre janjetine - 1 Foto: Renato Antolović/Kurti
  • Tajne dobre janjetine - 2 Foto: Renato Antolović/Kurti
  • Tajne dobre janjetine - 3 Foto: Renato Antolović/Kurti
  • Tajne dobre janjetine - 4 Foto: Renato Antolović/Kurti
  • Tajne dobre janjetine - 5 Foto: Renato Antolović/Kurti
  • Pogledaj i ovo + 9 + 9 + 9

    Ponos Baške

    Oprez, izaziva zazubice: Crna ovca zove na janjetinu, vino i koncerte ovog vikenda na Krku

    + 12 + 12 + 12

    "Nikad ne bih rekla da ovo nije meso"

    Jeli smo u prvoj vegetarijanskoj pizzeriji u Zagrebu i jako se iznenadili

    + 8 + 8 + 8

    Vrata Bilogore

    Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"

1/5

close