Meso i lepinja koji se tope u ustima: Super mjesto za roštilj kada se nađete u centru Zagreba
Podijeli
Stari kotač - 8
Foto: Saša Prižmić
Stari kotač - 7
Foto: Saša Prižmić
Stari kotač - 5
Foto: Saša Prižmić
Stari kotač - 4
Foto: Saša Prižmić
Stari kotač - 3
Foto: Saša Prižmić
Stari kotač - 2
Foto: Saša Prižmić
Stari kotač - 1
Foto: Saša Prižmić
Stari kotač - 9
Foto: Saša Prižmić
Stari kotač - 6
Foto: Punkufer
Stari kotač - 3
Foto: Punkufer
Stari kotač - 2
Foto: Punkufer
Stari kotač - 1
Foto: Punkufer
Stari kotač - 5
Foto: Punkufer
Stari kotač - 4
Foto: Punkufer
Stari kotač - 3
Foto: Punkufer
Stari kotač - 2
Foto: Punkufer
Stari kotač - 1
Foto: Punkufer
Pogledaj
i ovo
+
5
+
5
+
5
Stara škola
"Lepinje nema, a ajvar ili kajmak donesite si sami": Kultna krčma na putu prema Samoboru u kojoj se jede kao prije 50 godina
+
15
+
15
+
15
Pithos
Balkanski doručak, gableci i fini deserti: Dobra priča koja se kuha na Zelenom valu u Zagrebu
+
8
+
8
+
8
Barbeerian
BBQ, pivo i toliko više od toga: Novi restoran u centru Zagreba u kojem se jede rukama, a pije - srcem
1
/
17