Što kada sir postane pljesniv? Slučajevi u kojima ga ne smijemo jesti
Podijeli
Camembert - 3
Foto: Shutterstock
Camembert - 1
Foto: Shutterstock
Salata piletinom, avokadom i gorgonzolom
Foto: Getty Images
Roquefort - 2
Foto: Profimedia.hr
Roquefort - 1
Foto: Profimedia.hr
Ricotta sir
Foto: Shutterstock
Sir
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
4
+
4
+
4
Tako jednostavno...
Dobra ušteda: Sastojak koji najčešće bacamo, a može nam poslužiti za prefine juhe, umake, rižote...
+
1
+
1
+
1
Kako odabrati original?
Kultni talijanski sirevi: Koja je razlika između Parmigiana Reggiana i Grana Padana?
+
2
+
2
+
2
Štetno i nepotrebno
5 vrsta hrane koju ne bismo trebali kupovati u supermarketima
1
/
7