Što kada sir postane pljesniv? Slučajevi u kojima ga ne smijemo jesti

Podijeli
  • Camembert - 3 Foto: Shutterstock
  • Camembert - 1 Foto: Shutterstock
  • Roquefort - 2 Foto: Profimedia.hr
  • Roquefort - 1 Foto: Profimedia.hr
  • Ricotta sir Foto: Shutterstock
  • Sir Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 4 + 4 + 4

    Tako jednostavno...

    Dobra ušteda: Sastojak koji najčešće bacamo, a može nam poslužiti za prefine juhe, umake, rižote...

    + 1 + 1 + 1

    Kako odabrati original?

    Kultni talijanski sirevi: Koja je razlika između Parmigiana Reggiana i Grana Padana?

    + 2 + 2 + 2

    Štetno i nepotrebno

    5 vrsta hrane koju ne bismo trebali kupovati u supermarketima

1/6

close