Organsko, lokalno i nostalgično: Otvorena pekarnica i bistro Salo na Dolcu, glavni igrači mali proizvođači
Podijeli
Salo - 8
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Salo - 7
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Salo - 6
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Salo - 5
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Salo - 4
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Salo - 3
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Salo - 2
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Salo - 1
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Pogledaj
i ovo
+
9
+
9
+
9
Nema reprize
Što biste naručili na posljednjoj večeri? Neobična gozba u Zagrebu na koju vas pozivaju neki od najboljih hrvatskih chefova
+
12
+
12
+
12
"Nikad ne bih rekla da ovo nije meso"
Jeli smo u prvoj vegetarijanskoj pizzeriji u Zagrebu i jako se iznenadili
+
8
+
8
+
8
Vrata Bilogore
Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"
1
/
8