"Najbolji ćevapi i mesni uštipci koje sam jeo u 56 godina": Sočno meso Kod Prike neumorno niže pohvale

Podijeli
  • Kod Prike - 2 Foto: Saša Prižmić
  • Kod Prike - 6 Foto: Saša Prižmić
  • Kod Prike - 3 Foto: Saša Prižmić
  • Kod Prike - 5 Foto: Saša Prižmić
  • Kod Prike Foto: Saša Prižmić
  • Kod Prike - 4 Foto: Saša Prižmić
  • Kod Prike - 1 Foto: Nika Borovac
  • Kod Prike Foto: Nika Borovac
  • Kod Prike Foto: Nika Borovac
  • Kod Prike Foto: Nika Borovac
  • Kod Prike - 1 Foto: Saša Prižmić
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Mir i tišina

    Gdje roštiljati u Zagrebu, a gdje možete dobiti kaznu? Gradske oaze za nezaboravna druženja s prijateljima

    + 13 + 13 + 13

    Kultni Stari kotač

    Meso i lepinja koji se tope u ustima: Super mjesto za roštilj kada se nađete u centru Zagreba

    + 10 + 10 + 10

    Institucije dima

    Sočno meso koje se topi u ustima: Najbolje adrese za fini roštilj u Zagrebu i okolici

1/11

close