"Najbolji ćevapi i mesni uštipci koje sam jeo u 56 godina": Sočno meso Kod Prike neumorno niže pohvale

Podijeli
  • Kod Prike - 2 Foto: Saša Prižmić
  • Kod Prike - 6 Foto: Saša Prižmić
  • Kod Prike - 3 Foto: Saša Prižmić
  • Kod Prike - 5 Foto: Saša Prižmić
  • Kod Prike Foto: Saša Prižmić
  • Kod Prike - 4 Foto: Saša Prižmić
  • Kod Prike - 1 Foto: Nika Borovac
  • Kod Prike Foto: Nika Borovac
  • Kod Prike Foto: Nika Borovac
  • Kod Prike Foto: Nika Borovac
  • Kod Prike - 1 Foto: Saša Prižmić
  • Pogledaj i ovo + 13 + 13 + 13

    Kultni Stari kotač

    Meso i lepinja koji se tope u ustima: Super mjesto za roštilj kada se nađete u centru Zagreba

    + 8 + 8 + 8

    Kamo na ručak

    Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou

    + 1 + 1 + 1

    Amerika u malom

    Metropola preko ljeta: Najbolji razlozi zašto izbjeći gužvu na obali i ostati u Zagrebu?

1/11

close