Restoran Punkt: Dobra priča od zdravih sastojaka koja se kuha na zagrebačkoj Martinovki
Podijeli
Punkt - 6
Foto: Marko Radoš
Punkt - 4
Foto: Marko Radoš
Punkt - 3
Foto: Marko Radoš
Punkt - 2
Foto: Marko Radoš
Punkt - 1
Foto: Marko Radoš
Punkt - 5
Foto: Marko Radoš
Punkt - 7
Foto: Marko Radoš
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Biomania
"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
+
2
+
2
+
2
Prodaju 5000 krafni
Zagrebačka slastičarnica koja radi premium krafne s kremom od pistacije, karamelom, pa čak i pekmezom od borovnice
+
8
+
8
+
8
Fiorito
Velike porcije, fer cijene: Kiosk s omiljenim sendvičima ima novu terasu - i fine deserte
1
/
7