Balkanski doručak, gableci i fini deserti: Dobra priča koja se kuha na Zelenom valu u Zagrebu
Podijeli
Pithos - 19
Foto: Pithos
Pithos - 18
Foto: Pithos
Pithos - 17
Foto: Pithos
Pithos - 16
Foto: Pithos
Pithos - 15
Foto: Pithos
Pithos - 14
Foto: Pithos
Pithos - 13
Foto: Pithos
Pithos - 12
Foto: Pithos
Pithos - 11
Foto: Pithos
Pithos - 10
Foto: Pithos
Pithos - 1
Foto: Pithos
Pithos - 2
Foto: Pithos
Pithos - 3
Foto: Pithos
Pithos - 4
Foto: Pithos
Pithos - 5
Foto: Pithos
Pithos - 6
Foto: Pithos
Pithos - 7
Foto: Pithos
Pithos - 8
Foto: Pithos
Pithos - 9
Foto: Pithos
Pogledaj
i ovo
+
3
+
3
+
3
Viralni hajp
Zagreb je poludio za ovim jelom: Otvoren restoran koji poslužuje samo punjeni krumpir
+
17
+
17
+
17
Jelovnik s potpisom
Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)
+
6
+
6
+
6
Ana Roš
Najbolja svjetska chefica u Hrvatskoj: Novi jelovnik Stare Škole zbog kojeg vrijedi krenuti u Istru
1
/
19