Balkanski doručak, gableci i fini deserti: Dobra priča koja se kuha na Zelenom valu u Zagrebu
Podijeli
Pithos - 19
Foto: Pithos
Pithos - 18
Foto: Pithos
Pithos - 17
Foto: Pithos
Pithos - 16
Foto: Pithos
Pithos - 15
Foto: Pithos
Pithos - 14
Foto: Pithos
Pithos - 13
Foto: Pithos
Pithos - 12
Foto: Pithos
Pithos - 11
Foto: Pithos
Pithos - 10
Foto: Pithos
Pithos - 1
Foto: Pithos
Pithos - 2
Foto: Pithos
Pithos - 3
Foto: Pithos
Pithos - 4
Foto: Pithos
Pithos - 5
Foto: Pithos
Pithos - 6
Foto: Pithos
Pithos - 7
Foto: Pithos
Pithos - 8
Foto: Pithos
Pithos - 9
Foto: Pithos
Pogledaj
i ovo
+
13
+
13
+
13
Nico's
MasterChefov sudac Goran Kočiš postaje chef zagrebačkog bistroa u centru grada
+
2
+
2
+
2
Prodaju 5000 krafni
Zagrebačka slastičarnica koja radi premium krafne s kremom od pistacije, karamelom, pa čak i pekmezom od borovnice
+
8
+
8
+
8
Fiorito
Velike porcije, fer cijene: Kiosk s omiljenim sendvičima ima novu terasu - i fine deserte
1
/
19