-
U kreacije jela, ali i sami okus, chefovi su ulagali tjedne ili čak mjesece napornog rada Foto: Getty Images
-
Sve više svjetskih restorana postaje fokusirano na tehniku molekularne gastronomije Foto: Getty Images
-
Madridski DiverXo jedan je od najpoznatijih i najcjenjenijih restorana koji privlači ljubitelje gastronomije iz cijelog svijeta Foto: Getty Images
-
Prema konceptu restorana, u Centralu možete kušati čistu prirodu Foto: Getty Images
-
Glavni cilj renomiranih restorana je namirnicama odati počast bogatoj kulturi zemlje u kojoj se nalaze Foto: Getty Images
-
Jedinstvene tehnike kuhanja i posvećenost cijelom procesu razlozi su zbog kojih jela renomiranih restorana imaju tako poseban okus Foto: Getty Images
-
Renomirani svjetski restorani ponose se brojnim postignućima, a razlog tome je veliki doprinos kulinarstvu kao umjetnosti Foto: Getty Images
-
Pogledaj i ovo
+
1
+
1
+
1
A1 DONOSI
Tik do Dioklecijanove palače: Omiljeni hotel za istraživanje Splita gdje su sve atrakcije nadomak ruke
+ 11 + 11 + 11POKROVITELJ A1 HRVATSKA
Egoist, a tako dobar za sve: Poznati zagrebački bar u kojem se uživa u dobrim koktelima, brunchu i ugodnoj atmosferi
+ 8 + 8 + 8Pokrovitelj A1 Hrvatska
Samo je nebo granica: 5 dokumentaraca zbog kojih ćete poželjeti kartu u jednom smjeru do nevjerojatnih krajeva svijeta