Okus jela kao kod bake: Riba iz grada koji su osnovali ribari kao lajtmotiv zagrebačkog bistroa s dalmatinskim štihom
Podijeli
Komiška riba na stolu zagrebačkog bistroa
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Okus jela kao kod bake
Foto: Nova Studio
Okus jela kao kod bake
Foto: Nova Studio
Chef Denis Radmanić
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Škarpina u rukama komiškog ribara
Foto: PR
Škarpina u rukama komiškog ribara
Foto: PR
Okus jela kao kod bake
Foto: Nova Studio
Chef Denis Radmanić
Foto: Nova Studio
Okus jela kao kod bake
Foto: Nova Studio
Škarpina s povrćem
Foto: Nova Studio
Okus jela kao kod bake
Foto: Nova Studio
Riba iz grada koji su osnovali ribari kao lajtmotiv zagrebačkog bistroa s dalmatinskim štihom
Foto: Nova Studio
Komiška riba na stolu zagrebačkog bistroa
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Slasni deserti zagrebačkog bistroa
Foto: Nova Studio
Braća Vukušić, vlasnici bistroa Kod Vukušića
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Komiški ribari u akciji
Foto: PR
Braća Vukušić, vlasnici
Foto: Nova Studio
Komiški ribari u akciji
Foto: PR
Specijalitet od komiške ribe
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Roberto Borčić, upravitelj Ribarske zadruge Komiža
Foto: Ivan Šejić/Nova Studio
Deserti iz kuhinje zagrebačkog bistroa
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Jelovnik bistroa
Foto: Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
19
+
19
+
19
Pokrovitelj Metro
Ponosni na namirnice iz svoga kraja: Dagnja podvelebitskog kanala u rukama "velikog chefa sutrašnjice"
+
32
+
32
+
32
Pokrovitelj Metro
Spoj vrhunskih namirnica i umjetnosti: Splitski restoran koji je inspiraciju za ukusne zalogaje pronašao 500 kilometara dalje
+
21
+
21
+
21
Pokrovitelj Metro
Prava gurmanska meka: Obiteljski restoran u srcu Poreča u kojem se isplati doći uživati u jelima s boškarinom
1
/
22