-
Voditelj gourmet restorana San Rocco Teo Fernetich Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
San Rocco Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
San Rocco Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
San Rocco Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Chefica gourmet restorana San Rocco Floriana Ružić Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
San Rocco Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Voditelj gourmet restorana San Rocco Teo Fernetich i chefica Floriana Ružić Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Tagliatelle s kremom od špinata, šparogama te pršutom i lardom Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
San Rocco Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Poširano jaje na kremi od celera uz crni tartuf i čips od komorača Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
San Rocco Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Tagliatelle s kremom od špinata, šparogama te pršutom i lardom Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Voditelj gourmet restorana Teo Fernetich i chefica Floriana Ružić Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
San Rocco Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Tagliatelle s kremom od špinata, šparogama te pršutom i lardom Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
-
Pogledaj i ovo
+
16
+
16
+
16
METRO DONOSI
Dioklecijanove odaje gastroluksuza: Splitski restoran ZOI na povijesnoj lokaciji zna kako razmaziti i najistančanija nepca
+ 11 + 11 + 11Pokrovitelj Mastercard®
Hrvatska Toskana: Sedam mjesta u Istri zbog kojih nećete poželjeti otputovati izvan granice
+ 2 + 2 + 2Col chiaro della luna
Glazbena poslastica predsezone: Koncertna šetnja "Po mjesečini" u staroj jezgri Rovinja