Oaza čistog hedonizma: Ekskluzivno gastroiskustvo u malom istarskom mjestu privlači i goste iz Amerike
Podijeli
Voditelj gourmet restorana San Rocco Teo Fernetich
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
San Rocco
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
San Rocco
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
San Rocco
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Chefica gourmet restorana San Rocco Floriana Ružić
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
San Rocco
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Voditelj gourmet restorana San Rocco Teo Fernetich i chefica Floriana Ružić
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Tagliatelle s kremom od špinata, šparogama te pršutom i lardom
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
San Rocco
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Poširano jaje na kremi od celera uz crni tartuf i čips od komorača
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
San Rocco
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Tagliatelle s kremom od špinata, šparogama te pršutom i lardom
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Voditelj gourmet restorana Teo Fernetich i chefica Floriana Ružić
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
San Rocco
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Tagliatelle s kremom od špinata, šparogama te pršutom i lardom
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
16
+
16
+
16
METRO DONOSI
Dioklecijanove odaje gastroluksuza: Splitski restoran ZOI na povijesnoj lokaciji zna kako razmaziti i najistančanija nepca
+
11
+
11
+
11
Pokrovitelj Mastercard®
Hrvatska Toskana: Sedam mjesta u Istri zbog kojih nećete poželjeti otputovati izvan granice
+
1
+
1
+
1
Pokrovitelj Podravka
Maneštra s bobićima: Brzinski recept za istarski klasik koji uvijek stavlja osmijeh na lice
1
/
15