Novi jelovnik Ane Grgić koji slavi ljeto, lokalne namirnice i gastroinovacije

Podijeli
  • Consommé od kozica, bambus, svježe kozice Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Dimljeni juneći file, krumpir s tartufima, brokula, gel od tartufa Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Oleander terasa Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Ljetni brunch Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Carpaccio od školjki sv. Jakova Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Nagrađivani rižoto Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Senzacionalni tatarski biftek koji se priprema pred gostima Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Ljetni jelovnik restorana Zinfandel\'s - 4 Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Crème brûlée od borovnica, snijeg od bazge, gel od borovnica, menta Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Confit od pačjeg batka, kelj, pačja prsa, crna leća, umak od anisa Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Soči odresci Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Dimljeni hlap, tartar od šparoga, krema od sojinog mlijeka i sušene bazge Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Pogledaj i ovo + 18 + 18 + 18

    Fešta okusa i mirisa

    Restoran koji je ispunio obećanje: Shanti by Namaste u Novom Zagrebu odlično kuha, ali i ruši predrasude

    + 23 + 23 + 23

    Kastel

    Bajka za gurmane: Utvrda zbog koje vrijedi krenuti prema Karlovcu i otkrivati uzbudljive okuse

    + 15 + 15 + 15

    Asuka

    Japan u centru Zagreba: Uzbudljivo mjesto za istraživanje okusa i mirisa Zemlje Izlazećeg Sunca

1/12

close