-
Consommé od kozica, bambus, svježe kozice Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Dimljeni juneći file, krumpir s tartufima, brokula, gel od tartufa Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Oleander terasa Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Ljetni brunch Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Carpaccio od školjki sv. Jakova Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Nagrađivani rižoto Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Senzacionalni tatarski biftek koji se priprema pred gostima Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Ljetni jelovnik restorana Zinfandel\'s - 4 Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Crème brûlée od borovnica, snijeg od bazge, gel od borovnica, menta Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Confit od pačjeg batka, kelj, pačja prsa, crna leća, umak od anisa Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Soči odresci Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Dimljeni hlap, tartar od šparoga, krema od sojinog mlijeka i sušene bazge Foto: Arhiva hotela Esplanade
-
Pogledaj i ovo
+
5
+
5
+
5
S pogledom na Lokrum
Ne mogu mu ništa zlobne kritike: Restoran Edina Džeke koji gosti hvale zbog savršenog pogleda, mesa i koktela
+ 15 + 15 + 15Hedonizam u zelenilu
Preporuka za ručak: Jedan od najboljih restorana u Samoboru (a i šire) ima novi jelovnik na kojem posebno mjesto imaju - slastice Petre Jelenić
+ 9 + 9 + 9Hram gastronomije
Favoriti su za titulu najboljeg restorana na svijetu, a nikad ne rade subotom i nedjeljom: Chef Disfrutara otkrio nam je i zašto