Novi jelovnik Ane Grgić koji slavi ljeto, lokalne namirnice i gastroinovacije
Podijeli
Consommé od kozica, bambus, svježe kozice
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Dimljeni juneći file, krumpir s tartufima, brokula, gel od tartufa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Oleander terasa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Ljetni brunch
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Carpaccio od školjki sv. Jakova
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Nagrađivani rižoto
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Senzacionalni tatarski biftek koji se priprema pred gostima
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Ljetni jelovnik restorana Zinfandel\'s - 4
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Crème brûlée od borovnica, snijeg od bazge, gel od borovnica, menta
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Confit od pačjeg batka, kelj, pačja prsa, crna leća, umak od anisa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Soči odresci
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Dimljeni hlap, tartar od šparoga, krema od sojinog mlijeka i sušene bazge
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Pogledaj
i ovo
Ledeni užitak
Idealni za ljeto u gradu! Novi kokteli, sladoledi i zalogaji Le Bistroa
+
3
+
3
+
3
Nema greške
Restoran Labrax u Zadru: "Drugačije i majstorski pripremljeno - mjesto gdje ćete pojesti nešto što do sad niste"
+
2
+
2
+
2
Pizza Re
Omiljena kvartovska pizzerija: Mjesto u Zagrebu na kojem ćete naći izvrsne napoletane, ali i carbonaru
1
/
12