Novi jelovnik Ane Grgić koji slavi ljeto, lokalne namirnice i gastroinovacije

Podijeli
  • Consommé od kozica, bambus, svježe kozice Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Dimljeni juneći file, krumpir s tartufima, brokula, gel od tartufa Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Oleander terasa Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Ljetni brunch Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Carpaccio od školjki sv. Jakova Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Nagrađivani rižoto Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Senzacionalni tatarski biftek koji se priprema pred gostima Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Ljetni jelovnik restorana Zinfandel\'s - 4 Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Crème brûlée od borovnica, snijeg od bazge, gel od borovnica, menta Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Confit od pačjeg batka, kelj, pačja prsa, crna leća, umak od anisa Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Soči odresci Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Dimljeni hlap, tartar od šparoga, krema od sojinog mlijeka i sušene bazge Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Pogledaj i ovo

    Ledeni užitak

    Idealni za ljeto u gradu! Novi kokteli, sladoledi i zalogaji Le Bistroa

    + 3 + 3 + 3

    Nema greške

    Restoran Labrax u Zadru: "Drugačije i majstorski pripremljeno - mjesto gdje ćete pojesti nešto što do sad niste"

    + 2 + 2 + 2

    Pizza Re

    Omiljena kvartovska pizzerija: Mjesto u Zagrebu na kojem ćete naći izvrsne napoletane, ali i carbonaru

1/12

close