Novi jelovnik Ane Grgić koji slavi ljeto, lokalne namirnice i gastroinovacije
Podijeli
Consommé od kozica, bambus, svježe kozice
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Dimljeni juneći file, krumpir s tartufima, brokula, gel od tartufa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Oleander terasa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Ljetni brunch
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Carpaccio od školjki sv. Jakova
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Nagrađivani rižoto
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Senzacionalni tatarski biftek koji se priprema pred gostima
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Ljetni jelovnik restorana Zinfandel\'s - 4
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Crème brûlée od borovnica, snijeg od bazge, gel od borovnica, menta
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Confit od pačjeg batka, kelj, pačja prsa, crna leća, umak od anisa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Soči odresci
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Dimljeni hlap, tartar od šparoga, krema od sojinog mlijeka i sušene bazge
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Pogledaj
i ovo
+
17
+
17
+
17
Jelovnik s potpisom
Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)
+
9
+
9
+
9
Nema reprize
Što biste naručili na posljednjoj večeri? Neobična gozba u Zagrebu na koju vas pozivaju neki od najboljih hrvatskih chefova
+
12
+
12
+
12
"Nikad ne bih rekla da ovo nije meso"
Jeli smo u prvoj vegetarijanskoj pizzeriji u Zagrebu i jako se iznenadili
1
/
12