Novi jelovnik Ane Grgić koji slavi ljeto, lokalne namirnice i gastroinovacije
Podijeli
Consommé od kozica, bambus, svježe kozice
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Dimljeni juneći file, krumpir s tartufima, brokula, gel od tartufa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Oleander terasa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Ljetni brunch
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Carpaccio od školjki sv. Jakova
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Nagrađivani rižoto
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Senzacionalni tatarski biftek koji se priprema pred gostima
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Ljetni jelovnik restorana Zinfandel\'s - 4
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Crème brûlée od borovnica, snijeg od bazge, gel od borovnica, menta
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Confit od pačjeg batka, kelj, pačja prsa, crna leća, umak od anisa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Soči odresci
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Dimljeni hlap, tartar od šparoga, krema od sojinog mlijeka i sušene bazge
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Pogledaj
i ovo
+
6
+
6
+
6
Domaće i posebno
Otkriće u Čakovcu: Beška je mjesto na kojem ćete uvijek dobro jesti
+
3
+
3
+
3
Viralni hajp
Zagreb je poludio za ovim jelom: Otvoren restoran koji poslužuje samo punjeni krumpir
+
10
+
10
+
10
Uz predivne Rastoke
Restoran zbog kojeg se isplati skrenuti s autoceste: Izvorna kineska kuhinja u kraju u kojem se uglavnom vrte janci i peku ćevapi
1
/
12