Naša prva kulinarska radionica: Polaznici su naučili nove tehnike i kako napraviti ukusne zalogaje za kućna druženja
Podijeli
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Kuhaona je mirisala od Rajska rajčica
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Prvo jelo koje smo radili bili su ravioli sa skutom, rajčicama i bosiljkom
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Pohani pureći zabatak s umakom od jogurta, krastavca i mente
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Hrskave rolice od rižinog papira s pankom mrvicama punjene piletinom
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Smjesa za rolice
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Punili smo hrskave rolice od rižinog papira s Cekin pilećim zabatkom i kozicama
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Marinada od mlijeka za sočniji i mekši pureći zabatak
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Rolice od piletine i kozica u rižinom papiru
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Paniranje Vindon purećeg zabatka u panko mrvicama i sezamu
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: prženje hrskavih rolica od piletine i kozica
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: izrada hrskavih rolica od piletine i kozica u rižinom papiru
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Hrskave rolice od piletine i kozica u rižinom papiru
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Smjesa za hrskave rolice od piletine i kozica u rižinom papiru
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Vezak Sauvignon odlično se slaže uz raviole sa skutom i rajčicama
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Paniranje purećeg zabatka u panko mrvicama i sezamu
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Vindon pureći zabatak trebao nam je za pohance sa sezamom i panko mrvicama
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Chef Stipan Iličić upario je Vezak Sauvignon s raviolima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Tognana se pobrinula da imamo sve tave, lonce i tanjure za naše kulinarske kreacije
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Napraviti svoje raviole ovako brzo i lako - neprocjenjivo
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Hrskave rolice od piletine i kozica - neobična kombinacija koja će vas oduševiti
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Izrada hrskavih rolica od piletine i kozica u rižinom papiru
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Pirjali smo Cekin piletinu i sjedinili ju s kozicama u receptu za hrskave rolice
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Izrada hrskavih rolica s piletinom i kozicama u rižinom papiru
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Mariniranje purećeg zabatka u mlijeku
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Vegeta Maestro bosiljak daje poseban okus ovom talijanskom jelu
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Uz pomoć nastavka za raviole punjenje se ravnomjerno raspodjeljuje u svaki paketić
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Pulpu od rajčice koristili smo za umak, a meso za punjnje raviola
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Vegeta mužari čekaju mirisne začine koji će nas zagrijati na radionici u studenom
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Iskoristili smo sve od ove kvalitetne namirnice
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Pretinac rezerviran za punjenje raviola u posebnom nastavku za izradu ove tjestenine na kuhinjskom uređaju KMIX
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Chef Stipan Iličić pokazao je kako otkostiti Vindon pureći zabatak
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Domaće tijesto za raviole zadivit će svakog gosta
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Smjesu sa skutom začinili smo Vegeta Maestro bosiljkom
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Tijesto za raviole ide kratko na hlađenje
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Vina Vezak idealna su za večere i druženja s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Nastavak za izradu raviola na Kenwood kuhinjskom uređaju KMIX
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
U kuhinjskom uređaju KMIX prvo smo razradili tijesto
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Pretinac za punjenje u nastavku za raviole
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Mirisne Rajska Sunstream rajčice
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Elegantne Tognana tave s neprijanjajućim dnom pobrinule su se da se ''prvi mačići'' ne bace u vodu
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima - 4
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Rajska Bumblebee rajčica za grickanje u pauzama od jjela
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Vindon puretina za pohance bez brašna i jaja
Foto: Nova Studio
Ravioli punjene skutom i rajčicom: Rajska rajčice nezaobilazne u ovom talijanskom receptu
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Cekin pileći zabatak narezali smo na sitne kockice
Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
29
+
29
+
29
KENWOOD donosi
Ravioli sa sirom i rajčicama: Kako najlakše napraviti domaću tjesteninu koja gotovo da i ne treba umak
+
103
+
103
+
103
Punkufer.hr masterclass
Bijeg na jug: Na drugoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića pripremali smo tri efektna jela toplijih krajeva
+
27
+
27
+
27
Punkufer.hr masterclass
Tri recepta, mnoštvo trikova i pregršt dobre atmosfere: Na trećoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića sve je mirisalo po cimetu, rumu i naranči
1
/
65