-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Kuhaona je mirisala od Rajska rajčica Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Prvo jelo koje smo radili bili su ravioli sa skutom, rajčicama i bosiljkom Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Pohani pureći zabatak s umakom od jogurta, krastavca i mente Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Hrskave rolice od rižinog papira s pankom mrvicama punjene piletinom Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Smjesa za rolice Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Punili smo hrskave rolice od rižinog papira s Cekin pilećim zabatkom i kozicama Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Marinada od mlijeka za sočniji i mekši pureći zabatak Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Rolice od piletine i kozica u rižinom papiru Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Paniranje Vindon purećeg zabatka u panko mrvicama i sezamu Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: prženje hrskavih rolica od piletine i kozica Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: izrada hrskavih rolica od piletine i kozica u rižinom papiru Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Hrskave rolice od piletine i kozica u rižinom papiru Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Smjesa za hrskave rolice od piletine i kozica u rižinom papiru Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Vezak Sauvignon odlično se slaže uz raviole sa skutom i rajčicama Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Paniranje purećeg zabatka u panko mrvicama i sezamu Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Vindon pureći zabatak trebao nam je za pohance sa sezamom i panko mrvicama Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Chef Stipan Iličić upario je Vezak Sauvignon s raviolima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Tognana se pobrinula da imamo sve tave, lonce i tanjure za naše kulinarske kreacije Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Napraviti svoje raviole ovako brzo i lako - neprocjenjivo Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Hrskave rolice od piletine i kozica - neobična kombinacija koja će vas oduševiti Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Izrada hrskavih rolica od piletine i kozica u rižinom papiru Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Pirjali smo Cekin piletinu i sjedinili ju s kozicama u receptu za hrskave rolice Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Izrada hrskavih rolica s piletinom i kozicama u rižinom papiru Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Mariniranje purećeg zabatka u mlijeku Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Vegeta Maestro bosiljak daje poseban okus ovom talijanskom jelu Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Uz pomoć nastavka za raviole punjenje se ravnomjerno raspodjeljuje u svaki paketić Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Pulpu od rajčice koristili smo za umak, a meso za punjnje raviola Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Vegeta mužari čekaju mirisne začine koji će nas zagrijati na radionici u studenom Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Iskoristili smo sve od ove kvalitetne namirnice Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Pretinac rezerviran za punjenje raviola u posebnom nastavku za izradu ove tjestenine na kuhinjskom uređaju KMIX Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Chef Stipan Iličić pokazao je kako otkostiti Vindon pureći zabatak Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Domaće tijesto za raviole zadivit će svakog gosta Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Smjesu sa skutom začinili smo Vegeta Maestro bosiljkom Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Tijesto za raviole ide kratko na hlađenje Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Vina Vezak idealna su za večere i druženja s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Nastavak za izradu raviola na Kenwood kuhinjskom uređaju KMIX Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
U kuhinjskom uređaju KMIX prvo smo razradili tijesto Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Pretinac za punjenje u nastavku za raviole Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Mirisne Rajska Sunstream rajčice Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Elegantne Tognana tave s neprijanjajućim dnom pobrinule su se da se ''prvi mačići'' ne bace u vodu Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima - 4 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Rajska Bumblebee rajčica za grickanje u pauzama od jjela Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Masterclass: Jela za druženje s prijateljima Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Vindon puretina za pohance bez brašna i jaja Foto: Nova Studio
-
Ravioli punjene skutom i rajčicom: Rajska rajčice nezaobilazne u ovom talijanskom receptu Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Cekin pileći zabatak narezali smo na sitne kockice Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Pogledaj i ovo
+ 29
+ 29
+ 29
KENWOOD donosi
Ravioli sa sirom i rajčicama: Kako najlakše napraviti domaću tjesteninu koja gotovo da i ne treba umak
+ 103
+ 103
+ 103
Punkufer.hr masterclass
Bijeg na jug: Na drugoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića pripremali smo tri efektna jela toplijih krajeva
+ 27
+ 27
+ 27
Punkufer.hr masterclass
Tri recepta, mnoštvo trikova i pregršt dobre atmosfere: Na trećoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića sve je mirisalo po cimetu, rumu i naranči