Najbolja knjiga o pečenju kruha s domaćim kvasom koja je "zarazila" i Hrvatsku

Podijeli
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 3 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 5 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 6 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 8 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 7 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 2 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Anita Šumer na predstavljanju knjige Kvasomanija u Zagrebu Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 4 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Pogledaj i ovo + 15 + 15 + 15

    Zdravo i fino

    Svaki dan nešto na brzinu: Nova kuharica Matejke Buče donosi neodoljiva jela koja se pripremaju u 45 minuta ili manje

    + 1 + 1 + 1

    Tjedni jelovnik

    Bolje nego s Adventa? Fritule punjene Oreo keksima i još šest jela koja ćemo raditi ovog tjedna

    + 1 + 1 + 1

    Topi se u ustima

    Jedina konkurencija panettoneu: Recept za kolač zbog kojeg su se Talijani spremni posvađati

1/8
close