Najbolja knjiga o pečenju kruha s domaćim kvasom koja je "zarazila" i Hrvatsku

Podijeli
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 3 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 5 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 6 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 8 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 7 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 2 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Anita Šumer na predstavljanju knjige Kvasomanija u Zagrebu Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 4 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Kad se ruke slože...

    Recepti za spas jadranskih vrsta: Istarski školarci i njihovi "frendovi" - vrhunski hrvatski chefovi daruju vrijednu kuharicu

    + 2 + 2 + 2

    Lako i fino

    Miriše na more: Najbolji i najjednostavniji recepti s ribom i plodovima mora

    + 1 + 1 + 1

    Dilema koja muči mnoge

    Koju je bolje kupiti: malu ili veliku tikvicu? I što napraviti ako pogriješite u odabiru?

1/8

close