Najbolja knjiga o pečenju kruha s domaćim kvasom koja je "zarazila" i Hrvatsku
Podijeli
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 3
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 5
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 6
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 8
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 7
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 2
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Anita Šumer na predstavljanju knjige Kvasomanija u Zagrebu
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 4
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Blagdanski klasik
Recept za husare: Omiljeni keksi za koje ne treba puno sastojaka
+
0
+
0
+
0
Stvoreni za druženje
Punjeni orasima, datuljama ili pistacijama: Prhki uskrsni kolačići koji kriju posebno značenje
+
0
+
0
+
0
Kad se ruke slože...
Recepti za spas jadranskih vrsta: Istarski školarci i njihovi "frendovi" - vrhunski hrvatski chefovi daruju vrijednu kuharicu
1
/
8