Najbolja knjiga o pečenju kruha s domaćim kvasom koja je "zarazila" i Hrvatsku
Podijeli
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 3
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 5
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 6
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 8
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 7
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 2
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Anita Šumer na predstavljanju knjige Kvasomanija u Zagrebu
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 4
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Pogledaj
i ovo
+
5
+
5
+
5
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
+
2
+
2
+
2
Škola kuhanja
Kako napraviti savršen rižoto? "MasterChef" Mario Mihelj otkriva koje sve korake ne smijete preskočiti
+
1
+
1
+
1
Škola kuhanja
Kako napraviti odlično tijesto za pizzu? Jednostavni koraci s kojima će vam svaki put uspjeti
1
/
8