Najbolja knjiga o pečenju kruha s domaćim kvasom koja je "zarazila" i Hrvatsku

Podijeli
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 3 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 5 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 6 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 8 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 7 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 2 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Anita Šumer na predstavljanju knjige Kvasomanija u Zagrebu Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 4 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Prefine!

    Bosanski trik za savršene punjene paprike: Recept uz koji će biti pune okusa i mirisa

    + 0 + 0 + 0

    Kad se ruke slože...

    Recepti za spas jadranskih vrsta: Istarski školarci i njihovi "frendovi" - vrhunski hrvatski chefovi daruju vrijednu kuharicu

    + 1 + 1 + 1

    Tjedni jelovnik

    Idealna jela kad je vani vruće: 7 recepata za svaki dan ovoga tjedna s minimalno kuhanja i pečenja

1/8

close