Najbolja knjiga o pečenju kruha s domaćim kvasom koja je "zarazila" i Hrvatsku

Podijeli
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 3 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 5 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 6 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 8 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 7 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 2 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Anita Šumer na predstavljanju knjige Kvasomanija u Zagrebu Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 4 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Jednostavno, a preukusno

    Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa

    + 0 + 0 + 0

    Kad se ruke slože...

    Recepti za spas jadranskih vrsta: Istarski školarci i njihovi "frendovi" - vrhunski hrvatski chefovi daruju vrijednu kuharicu

    + 2 + 2 + 2

    Tjedni jelovnik

    7 toplih jela na žlicu za svaki dan ovoga tjedna koja se mogu napraviti za malo novca

1/8

close