Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle

Podijeli
  • Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle Foto: Nova Studio
  • Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle Foto: Nova Studio
  • Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle Foto: Nova Studio
  • Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle Foto: Nova Studio
  • Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle Foto: Nova Studio
  • Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 19 + 19 + 19

    Pokrovitelj Cekin

    Hrskavi izvana i sočni iznutra: Pileći kroketi chefa Stjepana Vukadina koji odlično pašu uz šalšu ušporko

    + 5 + 5 + 5

    Pokrovitelj Cekin

    Lora Cepetić: Kako otkostiti pile za roladu i iskoristiti baš sve od njega za blagdanski ručak ili večeru

    + 2 + 2 + 2

    Pokrovitelj Cekin

    Piletina i mlinci na malo drugačiji način: Jelo po recepturi chefa Marija Mihelja koje jedva čekamo isprobati

1/6

close