Ljeto na tanjuru u bilo koje doba: Manistra na pome u šporko po materinom receptu
Podijeli
Podravka passata od domaćih rajčica
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Manistra na pome Ane Antunović - 2
Foto: Ana Antunović
Podravka passata od domaćih rajčica
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Manistra na pome Ane Antunović - 3
Foto: Ana Antunović
Podravka passata od domaćih rajčica
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Manistra na pome Ane Antunović - 1
Foto: Ana Antunović
Manistra na pome Ane Antunović - 4
Foto: Ana Antunović
Pogledaj
i ovo
+
3
+
3
+
3
Pokrovitelj Podravka
Kad lička zima pokaže zube, juha od teletine i krumpira ugrije i najsmrznutije
+
1
+
1
+
1
Pokrovitelj Podravka
Maneštra s bobićima: Brzinski recept za istarski klasik koji uvijek stavlja osmijeh na lice
+
2
+
2
+
2
Škola kuhanja
Chef Mario Mihelj otkriva kako najlakše napraviti tjesteninu, i to s cijelim jajem
1
/
7