Leo Jurešić: Kako napraviti gel, sladoled od kvasca i savršeni krambl u desertu u kojem je glavna zvijezda jabuka
Podijeli
Karamelizirane jabuke s gelom od jabuke i ruma, kremom
Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
Desert Lea Jurešića
Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
Leo Jurešić
Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
Leo Jurešić
Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
Desert
Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
Kenwood Titanium Chef Patissierom XL
Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
Leo Jurešić
Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
Leo Jurešić
Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
Leo Jurešić
Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
Leo Jurešić
Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
Karamelizirane jabuke s gelom od jabuke i ruma, kremom
Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
Leo Jurešić
Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
Leo Jurešić
Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
Pogledaj
i ovo
Može li slađe...
Vruć, hladan i hrskav: 5 izvrsnih načina na koje možete ispohati sladoled
+
4
+
4
+
4
Biste li probali?
Novo lice slatkiša iz djetinjstva: Hit-desert koji ili mrziš, ili obožavaš
+
1
+
1
+
1
Kad padne šećer...
7 mjesta u centru Zagreba gdje možete pojesti prefine slatke zalogaje
1
/
13