Leo Jurešić: Kako napraviti gel, sladoled od kvasca i savršeni krambl u desertu u kojem je glavna zvijezda jabuka

Podijeli
  • Karamelizirane jabuke s gelom od jabuke i ruma, kremom Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
  • Desert Lea Jurešića Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
  • Leo Jurešić Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
  • Leo Jurešić Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
  • Desert Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
  • Kenwood Titanium Chef Patissierom XL Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
  • Leo Jurešić Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
  • Leo Jurešić Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
  • Leo Jurešić Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
  • Leo Jurešić Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
  • Karamelizirane jabuke s gelom od jabuke i ruma, kremom Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
  • Leo Jurešić Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
  • Leo Jurešić Foto: Nova Studio/ Vigor Klaić
  • Pogledaj i ovo

    Može li slađe...

    Vruć, hladan i hrskav: 5 izvrsnih načina na koje možete ispohati sladoled

    + 4 + 4 + 4

    Privlačan, ali opasan

    Japanski ljepljivi kolačić koji svake godine odnese više života

    + 1 + 1 + 1

    Kad padne šećer...

    7 mjesta u centru Zagreba gdje možete pojesti prefine slatke zalogaje

1/13

close