Kašena juha s vrganjima: Iskusna gljivarka otkrila nam je svoj omiljeni podravski recept i kako za njega pravilno rezati gljive
Podijeli
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 2
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 1
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 3
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 10
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 14
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 16
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 15
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 8
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 9
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 13
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 11
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 17
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 12
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 4
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 5
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 6
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Kašena juha s vrganjima Jadranke Lakuš - 7
Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
3
+
3
+
3
Pokrovitelj Podravka
Kad lička zima pokaže zube, juha od teletine i krumpira ugrije i najsmrznutije
+
1
+
1
+
1
Pokrovitelj Podravka
Maneštra s bobićima: Brzinski recept za istarski klasik koji uvijek stavlja osmijeh na lice
+
3
+
3
+
3
Pokrovitelj Podravka
Ljeto na tanjuru u bilo koje doba: Manistra na pome u šporko po materinom receptu
1
/
17