Jeftinije je od konzerve, a ima bolji okus: Što treba znati kad kuhate suhi grah?

Podijeli
  • Grah s kobasicom popularno je jelo na ovim prostorima Foto: Shutterstock
  • Skuhajte grah u loncu na štednjaku u sat vremena Foto: Shutterstock
  • Kako skuhati suhi grah Foto: Shutterstock
  • Namočite grah preko noći Foto: Shutterstock
  • Grah Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + -1 + -1

    Ne koštaju puno

    Bez zaprške i brašna: Tri najbolja načina za zgušnjavanje variva

    + 2 + 2 + 2

    Iz najboljih restorana

    Rijetki se ovo sjete napraviti: Trik s kojim ćete uvijek dobro začiniti mljeveno meso za sarmu i kobasice

    + 1 + 1 + 1

    Popis za dućan

    S ovih 10 namirnica iz smočnice nikad nećete biti gladni – čak i kada nemate ništa u frižideru

1/5

close