Jeftinije je od konzerve, a ima bolji okus: Što treba znati kad kuhate suhi grah?
Podijeli
Grah s kobasicom popularno je jelo na ovim prostorima
Foto: Shutterstock
Skuhajte grah u loncu na štednjaku u sat vremena
Foto: Shutterstock
Kako skuhati suhi grah
Foto: Shutterstock
Namočite grah preko noći
Foto: Shutterstock
Grah
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Popis za dućan
S ovih 10 namirnica iz smočnice nikad nećete biti gladni – čak i kada nemate ništa u frižideru
+
0
+
0
+
0
Dobro za prženje
Skuplje je i od maslinova: Ulje koje poboljšava okus pečena mesa, a u Hrvatskoj se rijetko koristi
+
0
+
0
+
0
Cassoulet
Jede se cijeli tjedan: Prefino varivo od graha i mesa koje Francuzi kuhaju ponedjeljkom
1
/
5