Ne morate paliti štednjak: Rezanci koji se "kuhaju" s kuhalom za vodu

Podijeli
  • Rižini rezanci nemaju glutena Foto: Shutterstock
  • Rižini rezanci - 4 Foto: Shutterstock
  • Isperite ih u hladnoj vodi prije sljubljivanja s drugim sastojcima Foto: Shutterstock
  • Rižini rezanci - 2 Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Za prste polizati

    Savršeni svinjski kotleti: Trik za sočno i mekano meso koje će svi obožavati

    + 0 + 0 + 0

    Dobro za prženje

    Skuplje je i od maslinova: Ulje koje poboljšava okus pečena mesa, a u Hrvatskoj se rijetko koristi

    + 2 + 2 + 2

    Dobar trik

    Nekad patlidžani mogu biti jako gorki i uništiti okus cijelog jela – evo kako to možete spriječiti

1/4

close