Drugačija priprema bakalara na bijelo: Pohane okruglice koje ispod hrskave korice čuvaju omiljene okuse Badnjaka

Podijeli
  • Bakalar - 5 Foto: Baccalà della Mamma
  • Bakalar - 1 Foto: Baccalà della Mamma
  • Bakalar - 3 Foto: Baccalà della Mamma
  • Bakalar - 2 Foto: Baccalà della Mamma
  • Bakalar - 4 Foto: Baccalà della Mamma
  • Pogledaj i ovo + 16 + 16 + 16

    Ponos nacije

    Kako napraviti savršenu paellu: Savjeti španjolskog chefa uz koje ne možete pogriješiti

    + 1 + 1 + 1

    Sačuvajte ih

    Što napraviti s viškom gljiva: Trikovi uz pomoć kojih traju mjesecima

    + 3 + 3 + 3

    U obliku je tajna

    Jednostavni trik uz koji svaki sendvič ima bolji okus

1/5

close