Skupi su vam pinjoli? Evo s čime još možete napraviti najpopularniji ljetni umak

Podijeli
  • Pesto genovese - 7 Foto: Stockfood
  • Pesto možete dodati i na pizzu Foto: Shutterstock
  • Pesto možete staviti i u sendvič Foto: Shutterstock
  • Kremasti njoki s piletinom i pestom Foto: Getty Images
  • Pesto genovese sjajan je umak za tjesteninu Foto: Shutterstock
  • Pesto genovese umak Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + -1 + -1

    Ne koštaju puno

    Bez zaprške i brašna: Tri najbolja načina za zgušnjavanje variva

    + 2 + 2 + 2

    Iz najboljih restorana

    Rijetki se ovo sjete napraviti: Trik s kojim ćete uvijek dobro začiniti mljeveno meso za sarmu i kobasice

    + 0 + 0 + 0

    Idealni za blagdane

    Ovi kolači i torte jako su slatki i fini, a ne sadrže ni gram bijelog šećera

1/6

close