Na kuhinjski uređaj pričvrstite osnovni nastavak za miješanje tijesta
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Kenwood kMix
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Tijesto za špagete zamijesite u kuhinjskom uređaju
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug''
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Ako se mrvi, dodajte maslinovo ulje, a ako se lijepi, brašno
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Uz Kenwood kMix i njegov nastavak za špagete svaki će komadić izgledati jednako
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Nastavak za pravljenje špageta
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Tekstura tijesta trebala bi biti poput mekšeg plastelina
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Priprema za špagete
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Prije kuhanja špagete ostavite kratko na limu za pečenje kako bi dobili laganu koricu
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Umak od plodova mora
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Špagete završite u umaku
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Domaće špagete s umakom od morskih plodova
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3
Foto:
Vigor Klaić/Nova Studio