-
Na kuhinjski uređaj pričvrstite osnovni nastavak za miješanje tijesta Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Kenwood kMix Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Tijesto za špagete zamijesite u kuhinjskom uređaju Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Ako se mrvi, dodajte maslinovo ulje, a ako se lijepi, brašno Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Uz Kenwood kMix i njegov nastavak za špagete svaki će komadić izgledati jednako Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Nastavak za pravljenje špageta Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Tekstura tijesta trebala bi biti poput mekšeg plastelina Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Priprema za špagete Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Prije kuhanja špagete ostavite kratko na limu za pečenje kako bi dobili laganu koricu Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Umak od plodova mora Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Špagete završite u umaku Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Domaće špagete s umakom od morskih plodova Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
-
Pogledaj i ovo
+ 103
+ 103
+ 103
Punkufer.hr masterclass
Bijeg na jug: Na drugoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića pripremali smo tri efektna jela toplijih krajeva
+ 18
+ 18
+ 18
Vindija donosi
Za prste polizati: Recept za sočnu piletinu okupanu medom i čilijem, koja tako dobro ide uz omiljeni meksički umak
+ 27
+ 27
+ 27
Punkufer.hr masterclass
Tri recepta, mnoštvo trikova i pregršt dobre atmosfere: Na trećoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića sve je mirisalo po cimetu, rumu i naranči