linker-img
3/16

Na kuhinjski uređaj pričvrstite osnovni nastavak za miješanje tijesta Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Kenwood kMix Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Tijesto za špagete zamijesite u kuhinjskom uređaju Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Ako se mrvi, dodajte maslinovo ulje, a ako se lijepi, brašno Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Uz Kenwood kMix i njegov nastavak za špagete svaki će komadić izgledati jednako Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Nastavak za pravljenje špageta Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Tekstura tijesta trebala bi biti poput mekšeg plastelina Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Priprema za špagete Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Prije kuhanja špagete ostavite kratko na limu za pečenje kako bi dobili laganu koricu Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Umak od plodova mora Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Špagete završite u umaku Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 8 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Domaće špagete s umakom od morskih plodova Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

Naš drugi masterclass pod nazovom ''Bijeg na jug'' - 3 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

close