Ivana Soldo: Tajna najmekšeg biskvita, hrskavog crumblea i savršenog creme anglaisa
Podijeli
Ivana Soldo: Mekani biskvit s aromatičnom kremom, maceriranim mandarinama i creme anglaise - 7
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Ivana Soldo: Mekani biskvit s aromatičnom kremom, maceriranim mandarinama i creme anglaise - 8
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Ivana Soldo: Mekani biskvit s aromatičnom kremom, maceriranim mandarinama i creme anglaise - 9
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Ivana Soldo: Mekani biskvit s aromatičnom kremom, maceriranim mandarinama i creme anglaise - 6
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Ivana Soldo: Mekani biskvit s aromatičnom kremom, maceriranim mandarinama i creme anglaise - 5
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Ivana Soldo: Mekani biskvit s aromatičnom kremom, maceriranim mandarinama i creme anglaise - 4
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Ivana Soldo: Mekani biskvit s aromatičnom kremom, maceriranim mandarinama i creme anglaise - 3
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Ivana Soldo: Mekani biskvit s aromatičnom kremom, maceriranim mandarinama i creme anglaise - 2
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Ivana Soldo: Mekani biskvit s aromatičnom kremom, maceriranim mandarinama i creme anglaise - 1
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
9
+
9
+
9
Pokrovitelj Kenwood
Leo Jurešić: Kako napraviti gel, sladoled od kvasca i savršeni krambl u desertu u kojem je glavna zvijezda jabuka
+
8
+
8
+
8
POKROVITELJ BADEL
Ana Antunović: Što je najvažnije kod pečenja mesa te zašto bismo pire trebali početi raditi sa smeđim maslacem
+
5
+
5
+
5
Pokrovitelj Cekin
Lora Cepetić: Kako otkostiti pile za roladu i iskoristiti baš sve od njega za blagdanski ručak ili večeru
1
/
9