Ne podgrijavajte ova jela: Tri vrste hrane koje nije dobro stavljati u mikrovalnu pećnicu

Podijeli
  • Podgrijana jaja na kajganu imaju gumastu teksturu Foto: Shutterstock
  • Ne podgrijavajte već termički obrađeni krumpir Foto: Shutterstock
  • Pečena cikla Foto: Shutterstock
  • Kuhani špinat i krumpir nije dobro podgrijavati Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Dostupne i u Hrvatskoj

    3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela

    + 7 + 7 + 7

    Spud Bud

    Hit-krumpiri zbog kojih se čekalo u ogromnim redovima na Dolcu sele se na more

    + 0 + 0 + 0

    "Prljava dvanaestorka"

    12 vrsta povrća i voća s najviše pesticida u 2025. godini

1/4

close