Nova piterija u kvartu: Prhke i sočne kriške po koje se dolazi na zagrebačku Trešnjevku

Podijeli
  • Elvira Petak Foto: Marko Miščević/Cropix
  • Friday Pie Shop - 22
  • Friday Pie Shop - 21
  • Friday Pie Shop - 20
  • Friday Pie Shop - 19
  • Friday Pie Shop - 18
  • Friday Pie Shop - 17
  • Friday Pie Shop - 16
  • Friday Pie Shop - 15
  • Friday Pie Shop - 14
  • Friday Pie Shop - 13
  • Friday Pie Shop - 12
  • Friday Pie Shop - 11
  • Friday Pie Shop - 10
  • Friday Pie Shop - 9
  • Friday Pie Shop - 8
  • Friday Pie Shop - 7
  • Friday Pie Shop - 6
  • Friday Pie Shop - 5
  • Friday Pie Shop - 4
  • Friday Pie Shop - 3
  • Friday Pie Shop - 2
  • Friday Pie Shop - 1
  • Friday Pie Shop - 23
  • Pogledaj i ovo + 17 + 17 + 17

    Jelovnik s potpisom

    Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)

    + 12 + 12 + 12

    "Nikad ne bih rekla da ovo nije meso"

    Jeli smo u prvoj vegetarijanskoj pizzeriji u Zagrebu i jako se iznenadili

    + 8 + 8 + 8

    Vrata Bilogore

    Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"

1/24

close