Je li ovo najbolja pizza u Rijeci? Picajol koji radi čudo od brašna i vode
Podijeli
Pizza mortadella u pivnici Cont u Rijeci
Foto: Nikola Zoko
Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 11
Foto: Nikola Zoko
Tijesto za pizzu fermentira 48 sati prije nego što se oblikuje i peče
Foto: Nikola Zoko
Pivnica Cont u Rijeci
Foto: Nikola Zoko
Pivnica je ukrašena vintage bocama piva i drugim starinskim predmetima
Foto: Nikola Zoko
Unutrašnjost pivnice ukrašena je starinama s područja Istre i Kvarnera
Foto: Nikola Zoko
Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 6
Foto: Nikola Zoko
Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 5
Foto: Nikola Zoko
Fiumanska pizza verdura i pršut u pivnici Cont
Foto: Nikola Zoko
Pizza margherita u pivnici Cont u Rijeci
Foto: Nikola Zoko
Većina nadjeva stavlja se na pizzu nakon pečenja
Foto: Nikola Zoko
Uz pizzu, u pivnici Cont možete pojesti i riječku kremšnitu
Foto: Nikola Zoko
Pizza mortadella
Foto: Nikola Zoko
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Orijentalni slatkiši
Mliječna baklava: Turski hit koji možete probati po fer cijeni u novoj slastičarnici na Kvatriću
+
3
+
3
+
3
Biomania
Restoran koji skuplja same petice stiže u Zagreb: Mjesto za vegetarijance, vegane i one koji žele jesti zdravije
+
2
+
2
+
2
K Vilimu
Neokrunjeni kralj ražnjića i lungića: Mjesto starog štiha koje Zagrepčani hvale na sva usta
1
/
13