Je li ovo najbolja pizza u Rijeci? Picajol koji radi čudo od brašna i vode

Podijeli
  • Pizza mortadella u pivnici Cont u Rijeci Foto: Nikola Zoko
  • Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 11 Foto: Nikola Zoko
  • Tijesto za pizzu fermentira 48 sati prije nego što se oblikuje i peče Foto: Nikola Zoko
  • Pivnica Cont u Rijeci Foto: Nikola Zoko
  • Pivnica je ukrašena vintage bocama piva i drugim starinskim predmetima Foto: Nikola Zoko
  • Unutrašnjost pivnice ukrašena je starinama s područja Istre i Kvarnera Foto: Nikola Zoko
  • Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 6 Foto: Nikola Zoko
  • Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 5 Foto: Nikola Zoko
  • Fiumanska pizza verdura i pršut u pivnici Cont Foto: Nikola Zoko
  • Pizza margherita u pivnici Cont u Rijeci Foto: Nikola Zoko
  • Većina nadjeva stavlja se na pizzu nakon pečenja Foto: Nikola Zoko
  • Uz pizzu, u pivnici Cont možete pojesti i riječku kremšnitu Foto: Nikola Zoko
  • Pizza mortadella Foto: Nikola Zoko
  • Pogledaj i ovo + 12 + 12 + 12

    "Nikad ne bih rekla da ovo nije meso"

    Jeli smo u prvoj vegetarijanskoj pizzeriji u Zagrebu i jako se iznenadili

    + 5 + 5 + 5

    Vrijedi probati

    Svijetla točka kaotičnog zagrebačkog kvarta: Pizzerija u kojoj se jedu uzbudljive napoletane

    + 0 + 0 + 0

    Sretna četrnajstica

    Pizzerija o kojoj se priča: Novo hit-mjesto koje se otvorilo na zagrebačkoj Knežiji

1/13

close