Je li ovo najbolja pizza u Rijeci? Picajol koji radi čudo od brašna i vode
Podijeli
Pizza mortadella u pivnici Cont u Rijeci
Foto: Nikola Zoko
Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 11
Foto: Nikola Zoko
Tijesto za pizzu fermentira 48 sati prije nego što se oblikuje i peče
Foto: Nikola Zoko
Pivnica Cont u Rijeci
Foto: Nikola Zoko
Pivnica je ukrašena vintage bocama piva i drugim starinskim predmetima
Foto: Nikola Zoko
Unutrašnjost pivnice ukrašena je starinama s područja Istre i Kvarnera
Foto: Nikola Zoko
Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 6
Foto: Nikola Zoko
Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 5
Foto: Nikola Zoko
Fiumanska pizza verdura i pršut u pivnici Cont
Foto: Nikola Zoko
Pizza margherita u pivnici Cont u Rijeci
Foto: Nikola Zoko
Većina nadjeva stavlja se na pizzu nakon pečenja
Foto: Nikola Zoko
Uz pizzu, u pivnici Cont možete pojesti i riječku kremšnitu
Foto: Nikola Zoko
Pizza mortadella
Foto: Nikola Zoko
Pogledaj
i ovo
+
12
+
12
+
12
Lika na tanjuru
Selo kraj Otočca u koje svi dolaze radi kristalno čiste rijeke i neke od najboljih pizza u Hrvatskoj
+
9
+
9
+
9
Skriveni biser
Stvarno dobar gablec: Bistro Točkica u kojem se fina domaća hrana jede u ljupkom ambijentu
+
21
+
21
+
21
Health'n'Joy
Posveta domaćoj kuhinji i hrvatskim sastojcima: Bistro na Vrbanima u kojem se od jutra gušta u finim jelima
1
/
13