Je li ovo najbolja pizza u Rijeci? Picajol koji radi čudo od brašna i vode

Podijeli
  • Pizza mortadella u pivnici Cont u Rijeci Foto: Nikola Zoko
  • Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 11 Foto: Nikola Zoko
  • Tijesto za pizzu fermentira 48 sati prije nego što se oblikuje i peče Foto: Nikola Zoko
  • Pivnica Cont u Rijeci Foto: Nikola Zoko
  • Pivnica je ukrašena vintage bocama piva i drugim starinskim predmetima Foto: Nikola Zoko
  • Unutrašnjost pivnice ukrašena je starinama s područja Istre i Kvarnera Foto: Nikola Zoko
  • Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 6 Foto: Nikola Zoko
  • Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 5 Foto: Nikola Zoko
  • Fiumanska pizza verdura i pršut u pivnici Cont Foto: Nikola Zoko
  • Pizza margherita u pivnici Cont u Rijeci Foto: Nikola Zoko
  • Većina nadjeva stavlja se na pizzu nakon pečenja Foto: Nikola Zoko
  • Uz pizzu, u pivnici Cont možete pojesti i riječku kremšnitu Foto: Nikola Zoko
  • Pizza mortadella Foto: Nikola Zoko
  • Pogledaj i ovo + 12 + 12 + 12

    Lika na tanjuru

    Selo kraj Otočca u koje svi dolaze radi kristalno čiste rijeke i neke od najboljih pizza u Hrvatskoj

    + 3 + 3 + 3

    Nema greške

    Restoran Labrax u Zadru: "Drugačije i majstorski pripremljeno - mjesto gdje ćete pojesti nešto što do sad niste"

    + 16 + 16 + 16

    S kupanja na ručak

    U morskom dvorištu Pašmana: Konoba na "pustom" otoku u kojoj se uživa svim osjetilima

1/13

close