Je li ovo najbolja pizza u Rijeci? Picajol koji radi čudo od brašna i vode
Podijeli
Pizza mortadella u pivnici Cont u Rijeci
Foto: Nikola Zoko
Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 11
Foto: Nikola Zoko
Tijesto za pizzu fermentira 48 sati prije nego što se oblikuje i peče
Foto: Nikola Zoko
Pivnica Cont u Rijeci
Foto: Nikola Zoko
Pivnica je ukrašena vintage bocama piva i drugim starinskim predmetima
Foto: Nikola Zoko
Unutrašnjost pivnice ukrašena je starinama s područja Istre i Kvarnera
Foto: Nikola Zoko
Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 6
Foto: Nikola Zoko
Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 5
Foto: Nikola Zoko
Fiumanska pizza verdura i pršut u pivnici Cont
Foto: Nikola Zoko
Pizza margherita u pivnici Cont u Rijeci
Foto: Nikola Zoko
Većina nadjeva stavlja se na pizzu nakon pečenja
Foto: Nikola Zoko
Uz pizzu, u pivnici Cont možete pojesti i riječku kremšnitu
Foto: Nikola Zoko
Pizza mortadella
Foto: Nikola Zoko
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Prava talijanska...
Jedna od najboljih pizzerija u Hrvatskoj: Slasna "pjegavica" zbog koje vrijedi sići s autoputa
+
12
+
12
+
12
"Nikad ne bih rekla da ovo nije meso"
Jeli smo u prvoj vegetarijanskoj pizzeriji u Zagrebu i jako se iznenadili
+
8
+
8
+
8
Vrata Bilogore
Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"
1
/
13