Je li ovo najbolja pizza u Rijeci? Picajol koji radi čudo od brašna i vode

Podijeli
  • Pizza mortadella u pivnici Cont u Rijeci Foto: Nikola Zoko
  • Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 11 Foto: Nikola Zoko
  • Tijesto za pizzu fermentira 48 sati prije nego što se oblikuje i peče Foto: Nikola Zoko
  • Pivnica Cont u Rijeci Foto: Nikola Zoko
  • Pivnica je ukrašena vintage bocama piva i drugim starinskim predmetima Foto: Nikola Zoko
  • Unutrašnjost pivnice ukrašena je starinama s područja Istre i Kvarnera Foto: Nikola Zoko
  • Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 6 Foto: Nikola Zoko
  • Nova ponuda pizza u pivnici Cont u Rijeci - 5 Foto: Nikola Zoko
  • Fiumanska pizza verdura i pršut u pivnici Cont Foto: Nikola Zoko
  • Pizza margherita u pivnici Cont u Rijeci Foto: Nikola Zoko
  • Većina nadjeva stavlja se na pizzu nakon pečenja Foto: Nikola Zoko
  • Uz pizzu, u pivnici Cont možete pojesti i riječku kremšnitu Foto: Nikola Zoko
  • Pizza mortadella Foto: Nikola Zoko
  • Pogledaj i ovo + 20 + 20 + 20

    Dioklecijanov put

    Carska staza nadomak Splita na kojoj ćete pronaći vidikovce iz bajke i prirodu za pamćenje

    + 6 + 6 + 6

    Bome!

    Skriveni biser u splitskom kvartu: Vrhunski restoran koji nudi fine dining sljedove po prihvatljivim cijenama

    + 45 + 45 + 45

    Grandma Fogg

    Tajne jedne od najboljih zagrebačkih pizzerija: U laboratoriju okusa Kralja Domagoja

1/13

close