Favoriti su za titulu najboljeg restorana na svijetu, a nikad ne rade subotom i nedjeljom: Chef Disfrutara otkrio nam je i zašto

Podijeli
  • Disfrutar u Barceloni - 2 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 3 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 4 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 5 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 1 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 9 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 8 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 7 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 6 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 5 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 4 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 3 Foto: Ivan Kaštelan
  • Disfrutar u Barceloni - 2 Foto: Ivan Kaštelan
  • Pogledaj i ovo + 23 + 23 + 23

    Restoran Central

    Nevjerojatan koncept: Bili smo u najboljem restoranu na svijetu i tri sata uživali u meniju od 16 sljedova

    + 6 + 6 + 6

    Domaće i slasno

    Bez "kemije", rafiniranog šećera i brašna: Zagrebačka adresa na koju se ide po zdrave kolače i grickalice za blagdane

    + 8 + 8 + 8

    Hot Frog

    Poštene cijene, goleme porcije: "Hotdogerija" na Trešnjevci iz koje nećete otići gladni

1/13
close