Favoriti su za titulu najboljeg restorana na svijetu, a nikad ne rade subotom i nedjeljom: Chef Disfrutara otkrio nam je i zašto
Podijeli
Disfrutar u Barceloni - 2
Foto: Ivan Kaštelan
Disfrutar u Barceloni - 3
Foto: Ivan Kaštelan
Disfrutar u Barceloni - 4
Foto: Ivan Kaštelan
Disfrutar u Barceloni - 5
Foto: Ivan Kaštelan
Disfrutar u Barceloni - 1
Foto: Ivan Kaštelan
Disfrutar u Barceloni - 9
Foto: Ivan Kaštelan
Disfrutar u Barceloni - 8
Foto: Ivan Kaštelan
Disfrutar u Barceloni - 7
Foto: Ivan Kaštelan
Disfrutar u Barceloni - 6
Foto: Ivan Kaštelan
Disfrutar u Barceloni - 5
Foto: Ivan Kaštelan
Disfrutar u Barceloni - 4
Foto: Ivan Kaštelan
Disfrutar u Barceloni - 3
Foto: Ivan Kaštelan
Disfrutar u Barceloni - 2
Foto: Ivan Kaštelan
Pogledaj
i ovo
+
7
+
7
+
7
U staroj pošti
Starbucks Reserve Roastery u Milanu: Kava kao umjetnost i iskustvo
+
3
+
3
+
3
Očekivanja, očekivanja...
Njuroški doručak u centru Zagreba: Jesu li popularni sendviči u Vlaškoj vrijedni "hypea"?
+
11
+
11
+
11
Markus
Od obične garaže do glamuroznog bara u Splitu: "Kroz godinu dana otvorit ćemo i luksuzni restoran"
1
/
13