-
Boutique Hotel Alhambra Foto: Lošinj Hotels and Villas
-
Romb s ukiseljenim koromačem, koromačem sa žara i umakom od koromača i kulena s narančom, motrom i divljim komoračem Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Peter Schoch, Christian Kuchler i Michael Gollenz Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Ragu od banane s creme brulleom, crumbleom, bijelim ganacheom i sladoledom od sezama Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Juneći file s kremom od brokule u umaku od junećih obraza Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Jelly Cassis (crni ribizl), bijeli ganache od mliječne čokolade, jogurt cremeux, cassis sorbet Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Taverne zum Schäfli Foto: Privatna arhiva
-
Ceviche od brancina s kremom i raviolima od daikona, javorovim sirupom, limetom i uljem od peršina Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Christian Kuchler Foto: Lošinj Hotels and Villas
-
Pogledaj i ovo
+ 10
+ 10
+ 10
Pljesak za Alfred Keller
Veliko priznanje: Najbolji hotelski restoran u Europi nalazi se u Hrvatskoj!
+ 6
+ 6
+ 6
Može i bez mesa
Nova lista: Najbolji gradovi za vegane i vegetarijance u 2023.
+ 14
+ 14
+ 14
Ravno u glavu
Pizze na testu: Otkrivamo što sve vrijedi probati na Pizza Festivalu u Zagrebu